Data en kaarten

Amsterdam Klezmer Band

& Amsterdams Andalusisch Orkest

Muziek

Het wordt gegarandeerd een swingende avond: een live band en orkest slaan de handen in één en smelten verschillende Europese muziekstromen samen.

De Amsterdam Klezmer Band begon twintig jaar geleden als een groep buskers die traditionele Jiddische feestmuziek op straat speelde en is uitgegroeid tot een internationaal gevierde band met een ijzersterke live-reputatie. De AKB maakt het geluid van Klezmer weer actueel door eigentijdse stijlen en technieken in de mix te gooien.

10 jaar later In 2011 trad het Amsterdams Andalusisch Orkest voor het eerst op in De Engelenbak (Amsterdam). Een groep jonge Amsterdamse muzikanten met aan hun zijde Arabo Andalus muzikanten uit Marokko. Dit betekende de start van een onvergetelijke reis met de internationale top langs theaters en concertzalen in Nederland, België, Frankrijk en Marokko.

Nu bundelen Amsterdam Klezmerband en het Amsterdams Andalusische Orkest hun krachten en brengen een mix van traditionele en moderne muziek. Van Arabisch tot Yiddish en Jazz tot Andalusische muziek, een reis om de wereld! Energieke, dansbare muziek met intense klanken en prachtig improvisaties en samenspel. Door hun eigen geluid en hun vrijheid binnen het maken van de muziek hebben beide groepen door de jaren heen een trouwe achterban gecreëerd en staan ze vaak voor uitverkochte zalen, zoals Paradiso, Bimhuis en het concertgebouw. 

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 10.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief