Data en kaarten

Naar Huis + Duet

Jelena Kostic

Nationaal Theaterweekend

Dans

Een modern dansduet met bijbehorende dansfilm (gespeeld door bekende acteurs en geregisseerd door Harrie Verbeek), waarin sluimerende emoties naar de oppervlakte worden gebracht. In een nieuwe dansfilm brengen regisseur Harrie Verbeek en choreograaf Jelena Kostic (na Interlude) wederom sluimerende emoties naar de oppervlakte in een krachtige danstaal en cinematografie.

Aansluitend op de filmvertoning van Naar Huis dansen Patricia van Deutekom en Kim-Jomi Fischer een live duet dat Jelena Kosti? speciaal voor deze gelegenheid gemaakt heeft. 

Over de film Naar Huis 
Rond het sterfbed van vader Theo verzamelen zich verschillende familieleden. De reden van het samenzijn drukt zwaar op hen en zet de familieverhoudingen op scherp. Hoe moeten ze met elkaar omgaan? Lukt het ze om nader tot elkaar te komen en elkaar te steunen wanneer het erop aankomt? 

Acteurs als Huub Smit, Hans Dagelet en Liz Snoijink en dansers Patricia van Deutekom en Kim-Jomi Fischer geven gestalte aan de getroebleerde familieleden. 

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 7.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief