Data en kaarten

Ayse en de verliefde wolk

ReArt Ensemble

Familie
6+

Het meisje Ayse is trots op haar prachtige tuin. Ze heeft eigenlijk alles wat haar hartje begeert. Totdat een hebberige man verschijnt. Hij wil alle bloemen hebben. 

Samen met haar vrienden komt Ayse in opstand: de haas, de duif, alle dieren en het verliefde wolkje staan zij aan zij met haar. De man probeert op alle mogelijke manieren zijn zin door te drijven. Maar niks lijkt te werken, liefde blijkt de sterkste kracht die er is. 

Speciaal voor dit sprookje componeerde Selim Dogru Turkse muziek met invloeden van jazz, Nederlandse smartlap, tango en klassieke muziek. 'Ayse en de Verliefde Wolk' is een culturele en muzikale reis met acteur René Groothof en zangeres Esra Dalfidan. 

'Ayse en de Verliefde Wolk' is een zeer bekend Turks sprookje en heeft een iconische waarde. Alle Turkse kinderen worden er mee opgevoed. De voorstelling is geïnspireerd op de vertelling van het sprookje door de legendarische Turkse dichter Nâzim Hikmet. René Groothof bewerkte de tekst tot een muziektheatervoorstelling.

'Ayse en de Verliefde Wolk' wordt gemaakt in coproductie met reART Collective, STIP theaterproducties en Podium Mozaïek

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief