Data en kaarten

De Toneelmakerij / Silbersee

De Toverfluit

Deze voorstelling wordt Engels boventiteld

Familie
7+

De Toverfluit is een spannende, sprookjesachtige opera. Het is de allerbekendste ter wereld. De beroemde aria van de Koningin van de Nacht kent iedereen, zelfs als je nog nooit een opera hebt gezien. Of gehoord. 

In 1791 schreef Mozart de opera over de prins Tamino die met behulp van een mysterieuze toverfluit de prinses Pamina moet redden Silbersee en De Toneelmakerij maken nu samen, speciaal voor iedereen vanaf 7 jaar, een nieuwe versie. Deze Toverfluit speelt zich af tegen de achtergrond van een intergalactische strijd tussen de Nacht en de Zon. 

De jonge astronaut Tamino stort neer met zijn raket in een vergeten deel van ons melkwegstelsel. Daar ontmoet hij de sterrenvanger Papageno. Samen gaan ze op avontuur om een prinses te redden. Ze slagen in hun missie en de astronaut valt als een blok voor de stoere prinses. En zij voor hem. Dus: ze leven nog lang en gelukkig, want zo gaat dat in sprookjes. Of toch niet helemaal? 

Muziektheatergezelschap Silbersee en De Toneelmakerij bundelen de krachten voor een volstrekt eigentijdse versie van dit meesterwerk van Mozart waarin klassieke muziek, rap, dans en theater samenvloeien tot een magisch muziektheater voor de hele familie.

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten in meer dan 80 theaters in Nederland.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 10.00
MTK 10% korting 9.00
CJP 1e rang 7.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Mozart, hiphop, beatboxen, breakdance en een even onverwacht als overweldigend koor gaan hand in hand in De Toverfluit van regisseur Paul Knieriem, Silbersee en De Toneelmakerij. Het resulteert in een voorstelling die ruim vijf kwartier van de eerste tot de laatste minuut boeit.”
Scenes
  “Duw uw kind en uzelf die drempel over. Ga kijken.”
Parool


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief