Data en kaarten

Anne Beth Schuurmans

Stip it

Familie
2+

In STIP IT gaan peuters en hun volwassen begeleiders mee in een theatrale ontmoeting met Anne-Beth en Elian. Samen bouwen we een beeldend landschap, waarin we ons fijn kunnen voelen.

Dans, geluid en beeld zijn in STIP IT uitgangspunt voor spel en samenzijn. De zintuigen worden hier aangesproken! Je zou kunnen spreken van het spelen met de waarneming.

De ontmoetingen tussen de kinderen en de kunstenaars zijn een uitnodiging om mogelijkheden te genereren om vrijer te mogen denken en in het moment te kunnen zijn. Concrete en abstracte beelden, handelingen en bewegingen wisselen elkaar af en worden ingezet om de kracht van het emotionele moment in de (beeld)vertelling te versterken.

Kom langs, Kom kijken, Doe mee!

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

 

Meervaart Studio - Black Room

Prijzen

Prijs 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief