Data en kaarten

Schaamteloos

Emio Greco & Pieter Scholten

Bij deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop

Dans

 “Het lichaam blijft in al het repertoire het onwrikbare middelpunt, de inspiratie- en de krachtbron. Het gaat ons altijd om het lichaam. Het lichaam op zich is genoeg.” - Emio & Pieter

Wat gebeurt er als er rücksichtsloos dansstukken uit het eigen repertoire opgevist worden om een persoonlijk verhaal te vertellen dat geen enkel referentiepunt meer heeft met de bron? Dit is het uitgangspunt van SCHAAMTELOOS, een experimentele creatie van danser Victor Callens en DJ PC die als try-out vertoond wordt tijdens het ICKFEST. Gezamenlijk creëren zij een parcours waarbij elektronische muziek, zang en stilte leidend zijn. Het lichaam wordt uitgedaagd om blozend zijn weg te vervolgen. 
 

ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

Bekijk de gehele programmering van het ICKFEST via deze link.

Nu, €5 korting bij aanschaf van een kaartje voor All Over - acts of love én Schaamteloos. 
optie 1: Boek hier je combiticket voor All Over op 25 oktober en Schaamteloos op 26 oktober. 
optie 2: Boek hier je combiticket voor All Over op 26 oktober en Schaamteloos op 26 oktober (aansluitend).

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75
CJP 1e rang 13.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief