Data en kaarten

Brendan Schaub

50 Shades of Brown

Cabaret
  • wo 29 apr 20:15 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

Schaub is momenteel co-gastheer van twee hit-podcasts met zijn beste vrienden / collega-comedians. Hij begon zijn podcastcarrière met de hitshow The Fighter and the Kid samen met MadTV's eigen Bryan Callen. Samen creëerden ze een show met meer dan 10 miljoen downloads per maand. In samenwerking met zijn goede vriend en stand-up comedian Theo Von ontwikkelde hij the King and the Sting-podcast. Below the Belt is de derde show van Schaub in zijn podcastimperium – deze presenteert hij alleen en wordt gezien als de beste combat-podcast ter wereld. 

De podcast Fighter and the Kid heeft Schaub er uiteindelijk toe gebracht zijn jeugddroom om een stand-up comedian te worden te vervullen. In 2018 reisde Schaub de hele wereld over voor zijn Stay in Your Lane-tour met uitverkochte shows in Australië, Londen, Ierland, Canada en over de hele Verenigde Staten van LA tot New York. In januari 2019 nam Schaub zijn eerste komische special van een uur op, You'd Be Surprised, voor Showtime. 

Lees verder

 

Rode zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Standaard 29.95
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief