Data en kaarten

Hamlet

Bewerkt door Abdelkader Benali

Locatietheater
 • di 31 mrt 19:30 uur
  Geannuleerd
 • wo 01 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • do 02 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • vr 03 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • za 04 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • di 07 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • wo 08 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • do 09 apr 14:30 uur
  Geannuleerd
 • do 09 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • vr 10 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • za 11 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • di 14 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • wo 15 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • do 16 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • vr 17 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
 • za 18 apr 19:30 uur
  Geannuleerd
Meer Minder data weergeven

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.
We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart


 

To have or not to have, that is the question. De Toneelmakerij, Theater De Krakeling en de Meervaart brengen Shakespeares klassieker Hamlet naar Nieuw-West XL. Een klein Dubai aan de Sloterplas, waar de opwinding van het grote geld tastbaar is, status wordt afgemeten aan het aantal volgers op Instagram, waar de bouwputten steeds dieper worden en de penthouses steeds hoger.

Schrijver Abdelkader Benali maakt een genadeloze bewerking van Hamlet, over een wereld waar vriendschappen onder druk komen te staan, het sociale vangnet is opgerold en iedereen in een vrije val verkeert. Niets lijkt meer vanzelfsprekend. Oude waarden zijn ingeruild voor het snelle succes. Bezit prevaleert boven identiteit. Nep boven echt. Of anders gezegd: Fake it till you make it. Wie hier niet aan mee kan doen, verdwijnt uit het straatbeeld.

In deze wereld op drift keert rich kid Hamlet terug naar huis, als zijn vader onder verdachte omstandigheden verdwenen is. Dood? Vermoord? Ondergedoken? Geholpen door zijn vrienden komt Hamlet achter de verblijfplaats van zijn vader. En zweert wraak. Zit er in hem een killer? Of niet? Hoe blijft Hamlet trouw aan zichzelf? En welke prijs betaalt hij hiervoor? 

Een rauwe, spannende voorstelling geïnspireerd op de actualiteit van de snel transformerende stad en haar opgroeiende inwoners. Jonge acteur Sabri Saddik tekent voor de rol van Hamlet.

Locatie broedplaats LELY
Schipluidenlaan 12
1062 HE Amsterdam

Kassa
De kassa op locatie LELY is geopend vanaf een uur voor aanvang.
Telefoon op locatie: 06-44568234. 

Kaarten
Heeft u al kaarten? Dan zien we u graag 15 minuten voor aanvang in Broedplaats LELY. Voor het afhalen en betalen van kaarten: graag uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling afhalen bij de locatiekassa. Let er op dat hier een PIN-only kassa is.


Dineren/ borrelen
Op de eerste verdieping van Broedplaats LELY vindt u café/restaurant Mix Tree. Hier kunt u voorafgaand aan de voorstelling wat eten of drinken. Op vrijdag en zaterdag bent u hier ook na afloop van harte welkom. Let er bij de reservering op dat u voldoende tijd neemt voor het eten, zodat u op tijd voor de voorstelling bent. Klik hier voor het menu en om te reserveren. 

Belangrijk
Bent u slecht ter been? In het gebouw is een lift aanwezig om bij het restaurant en bij de aula te komen. Ook met een rolstoel zijn alle ruimtes goed te bereiken. Zorg wel dat u op tijd bent. Laatkomers kunnen bij deze voorstelling helaas niet meer naar binnen.

Bereikbaarheid
Broedplaats LELY is op loopafstand van Station Lelylaan. Goed bereikbaar via het ov. Klik hier voor Google Maps. 

Lees verder

 

Aula Broedplaats LELY

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief