Data en kaarten

Suritoppers 2020

Benjamin Fayah, Stoffie, Naomi Sastra e.v.a.

Muziek
  • vr 01 mei 20:15 uur
    Geannuleerd
  • za 02 mei 20:15 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

In mei 2020 organiseert PUURee vier SuriToppers-theaterconcerten in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Grote namen uit de Surinaamse muziekwereld treden op, waaronder Benjamin Fayah, Naomi Sastra, Patricia van Daal, Scrappy W, Emmely Kartoredjo en Stoffie.

Gastheer/presentator is de legendarische Henk van Vliet. Het geroemde SuriToppers-orkest staat onder leiding van Ernesto van Dal.

Het belooft een fantastische en memorabele show te worden, vol nostalgie en heerlijke Surinaamse muziek!

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 32.50
MTK 10% korting 29.25
CJP 1e rang 24.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief