Kaartverkoop

Momenteel is de Meervaart telefonisch slecht bereikbaar vanwege technische problemen. Er wordt aan gewerkt. Onze excuses voor eventueel ongemak. U kunt onze kassa bereiken via kaartverkoop@meervaart.nl. Bekijk voor overige afdelingen deze pagina.

 

We zijn telefonisch en per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur via: 020 - 410 7777. De kassabalie is geopend van maandag t/m vrijdag, tussen 09:00 en 16:30 uur. Een uur voor aanvang van voorstellingen openen we onze deuren.

Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. Voor vragen kunt u mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl.

 

Verkoop tickets

  • U kunt online tickets kopen of kaarten reserveren door te mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl. U ontvangt een bevestigingsmail met een iDeal-link voor de betaling
  • U kunt uw zitplaatsen kiezen in de plattegrond. Er kunnen maximaal 2 personen naast elkaar zitten. Voor speciale verzoeken kunt u mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl.
  • U ontvangt een servicemail voorafgaand aan de voorstelling met verdere informatie over de maatregelen binnen de Meervaart.
  • Onze kassa is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12:00-16:00 uur. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website. De balie/kassa van de Meervaart is open van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:30 uur. Daarnaast is de kassa vanaf 30 minuten voor aanvang van voorstellingen open.
  • Gebruik de gel-dispenser bij de entree om uw handen te ontsmetten. Er zijn op diverse plaatsen handgel-dispencers aanwezig.
  • Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.
Kaarten kopen

Betaalmogelijkheden
- Online kunt u betalen met behulp van iDeal, Visa/Mastercard, American Express, Podiumcadeaukaart, Kunst & Cultuurcadeaukaart, VVV cadeaukaart en VVV lekkerweg cadeaukaart.
- Aan de kassa kunt u betalen door middel van pin, Visa/Mastercard, American Express, Podiumcadeaukaart, VVV Cadeaukaart, Kunst & Cultuurcadeaukaart en Theater- en concertbonnen. 

Groepsreserveringen door scholen met CJP Cultuurkaart zijn via de standaard betaalmogelijkheden maar ook via een weborder mogelijk.

Boekingskosten
Bij iedere bestelling, zowel online als per mail, wordt door de kassa € 1,50 boekingskosten gerekend. Dit is per bestelling, dus niet afhankelijk van de hoeveelheid kaarten die u besteld.

Leveringskosten
Indien u uw kaarten per post wilt ontvangen dan wordt er € 3,25 aan extra kosten in rekening gebracht. Het verzenden van een e-ticket per mail is gratis.

Cashless theater
U kunt bij ons in het theater niet meer met contant geld betalen. 

Groepen
Voor groepsreserveringen (vanaf 11 personen) kunt u contact opnemen via 020 – 4107 77 77 (maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:30 uur) of via kaartverkoop@meervaart.nl.

Cultureel Jongeren Pas (CJP)
Houders van een CJP-pas kunnen voor de meeste voorstellingen met 25% korting kaarten kopen aan de kassa. Reserveren mag ook per mail via kaartverkoop@meervaart.nl. Per CJP-pas geldt 25% korting voor één toegangskaart. De CJP-pas is persoonsgebonden en is bedoeld voor personen tot 30 jaar.

Geef theater cadeau!
Wij verkopen aan de kassa de Podium Cadeaukaart. U kunt de kaart van een zelf gewenste waarde voorzien.  Meer info op www.podiumcadeaukaart.nl.

Kaartverkoop door derden
Weet waar je koopt! Het beste kunt u kaarten kopen via de Meervaart. Voor sommige voorstellingen worden ook kaarten verkocht door officiële en door de Meervaart erkende (voor)verkoopadressen. Dit zijn: ANWB, Last Minute Ticket Shop (LMTS), Nationale Theater Kassa (NTK), Ticketmaster &  Bank Giro Loterij. Wij wijzen u erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogemerk aan derden door te verkopen.

Koop geen kaarten via niet-erkende verkooppunten. U betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij afgelasting van de voorstelling. Ook kunnen wij u toegang niet garanderen.

Zie voor meer informatie: www.weetwaarjekoopt.nl 

Algemene bezoekersvoorwaarden
De Meervaart hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. U kunt hier klikken voor de bezoekersvoorwaarden.

Over uw kaarten

Kaarten annuleren?
Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zonder enig bezwaar iemand anders de voorstelling laten bezoeken. Een kaartje is niet persoonsgebonden. Tot 2 dagen voor de voorstelling kan een kaart nog geretourneerd worden voor een tegoedbon. Kosten € 1,50 per kaart (geen kosten voor MTK-houders). Tot 4 weken voor aanvang van de voorstelling heeft u de mogelijkheid tot retourbetaling aankoopbedrag tegen € 4,00 aan kosten per kaart (€ 2 kosten voor MTK-houders). Boekingskosten worden nooit geretourneerd tenzij het om een annulering vanuit de Meervaart gaat.

Toegankelijkheid

Rolstoelplaatsen
De Meervaart is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Wanneer u bij het reserveren doorgeeft dat u een rolstoelplaats nodig heeft, kunnen wij (indien voorradig) de meest geschikte stoel(en) voor u reserveren. Let op; bij populaire voorstellingen zijn de rolstoelplaatsen al snel bezet. U kunt een rolstoelplaats reserveren door een mail te sturen aan kaartverkoop@meervaart.nl.
 

Slechthorend
Voor slechthorenden beschikt de Meervaart over geluidversterkende apparatuur. De apparatuur is te leen bij de kassa van het theater.

Alle publieksruimtes zijn via de lift bereikbaar. De lift bevindt zich voorin de entreehal. Op de begane grond bevindt zich het invalidentoilet.

Geen toegang voor kinderen van onder de 2 jaar oud
Baby’s en kinderen jonger dan 2 jaar oud moeten helaas nog even wachten voordat ze welkom zijn in onze zalen. Ze zijn simpelweg nog te kwetsbaar om blootgesteld te worden aan bijvoorbeeld het felle licht en de harde geluiden die bij bezoek aan een voorstelling komen kijken.

Als het een familievoorstelling betreft die u bijvoorbeeld wilt bezoeken met het oudere broertje of zusje, raden wij aan om voor de kleine een oppas te regelen. U kunt met de baby / het kind van onder de 2 jaar oud eventueel ook in de foyer plaatsnemen, maar niet de voorstelling bijwonen in de zaal.

Kinderen boven de 2 jaar oud
Iedereen die plaatsneemt in de zaal dient in het bezit te zijn van een kaartje, dus ook kinderen vanaf 2 jaar. Bij familievoorstellingen zijn er vaak goedkopere kindprijzen beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar oud.

Mag ik met mijn kind op schoot zitten?
U mag uw kind tijdens de voorstelling op schoot houden. U dient wél een stoel te reserveren voor uw kind, in verband met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer. U kunt ook een stoelverhoger lenen bij de garderobe. Dan kunnen u en uw kind optimaal genieten van de voorstelling. Kinderwagens en buggy's mogen de zaal helaas niet in.

Over de leeftijdsindicaties
De leeftijdsindicaties – beginnend bij 2+ – geven aan voor welke leeftijdscategorie een voorstelling is gemaakt. Deze is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling en gaat uit van het welzijn van het kind. Kinderen jonger dan deze richtleeftijd kunnen de voorstelling voor de spelers en andere bezoekers verstoren. Houd er rekening mee dat we toegang voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijdsindicatie kunnen weigeren.
 

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief