Uw bezoek

Kaartverkoop

Openingstijden kassa:

Op instructie van de landelijke overheid in verband met het coronavirus (COVID-19) zijn alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent. 

De kassa is maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:30 uur geopend en zaterdag vanaf 16:00 uur (alleen indien er die avond een voorstelling is). Ook is de kassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. U kunt telefonisch uw vraag stellen of kaarten kopen via 020-410 77 77 (maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:30 uur) of per mail via kaartverkoop@meervaart.nl.

Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen.

Kaarten kopen

Betaalmogelijkheden
- Online kunt u betalen met behulp van iDeal, Visa/Mastercard, Paypal*, American Express, Podiumcadeaukaart, Kunst & Cultuurcadeaukaart, VVV cadeaukaart en VVV lekkerweg cadeaukaart.
- Aan de kassa kunt u betalen door middel van pin, Visa/Mastercard, Podiumcadeaukaart, VVV cadeaukaart, Kunst & Cultuurcadeaukaart, Cinevillepas en Theater- en concertbonnen. 
- Helaas kunt u op dit moment nog geen gebruik maken van de bioscoopbon bij Oxville Cinema in De Meervaart.

Groepsreserveringen door scholen met CJP Cultuurkaart zijn via de standaard betaalmogelijkheden maar ook via een weborder mogelijk.
*Voor betaling met paypal wordt per opdracht € 2,00 extra gerekend.

Boekingskosten
Bij iedere bestelling, zowel online als aan de kassa, wordt €1,50 boekingskosten gerekend. Dit is per bestelling, dus niet afhankelijk van de hoeveelheid kaarten die u besteld. 

Leveringskosten
Indien u uw kaarten per post wilt ontvangen dan wordt  er €2,75 aan extra kosten in rekening gebracht. Het verzenden van een e-ticket per mail is gratis.

Cashless theater
U kunt bij ons in het theater niet meer met contant geld betalen. 

Groepen
Voor groepsreserveringen (vanaf 11 personen) kunt u contact opnemen via 020 – 410 77 77  (maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:30 uur) of via kaartverkoop@meervaart.nl.

Cultureel Jongeren Pas (CJP)
Houders van een CJP-pas kunnen voor de meeste voorstellingen met 25% korting kaarten kopen via onze website of aan de kassa. Dit staat op de website bij de voorstelling vermeld. Per CJP-pas geldt 25% korting voor één toegangskaart.

Geef theater cadeau!
Wij verkopen aan de kassa de Podium Cadeaukaart. U kunt de kaart van een zelf gewenste waarde voorzien.  Meer info op www.podiumcadeaukaart.nl.

Kaartverkoop door derden
Weet waar je koopt! Het beste kunt u kaarten kopen via de Meervaart. Voor sommige voorstellingen worden ook kaarten verkocht door officiële en door de Meervaart erkende (voor)verkoopadressen. Dit zijn: ANWB, Amsterdams UITburo, LMTS, Nationale Theater Kassa (NTK),  ANWB, Ticketmaster &  Bank Giro Loterij. Wij wijzen u erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogemerk aan derden door te verkopen.

Koop geen kaarten via niet-erkende verkooppunten. U betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij afgelasting van de voorstelling. Ook kunnen wij u toegang niet garanderen.

Zie voor meer informatie: www.weetwaarjekoopt.nl 

Algemene bezoekersvoorwaarden
De Meervaart hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. U kunt hier klikken voor de bezoekersvoorwaarden.

Over uw kaarten

De prijs van een toegangsbewijs is inclusief garderobe en pauzedrankje. Er zijn enkele uitzonderingen, dit staat dan vermeld op uw toegangsbewijs (jeugdvoorstellingen van € 8,00 zijn altijd exclusief pauzedrankje). Indien er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop van de voorstelling geserveerd.

Kaarten annuleren?
Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zonder enig bezwaar iemand anders de voorstelling laten bezoeken. Een kaartje is niet persoonsgebonden. Tot 2 dagen voor de voorstelling kan een kaart nog geretourneerd worden voor een tegoedbon. Kosten € 1,50 per kaart (geen kosten voor MTK-houders). Tot 4 weken voor aanvang van de voorstelling heeft u de mogelijkheid tot retourbetaling aankoopbedrag tegen € 4,00 aan kosten per kaart (€ 2 kosten voor MTK-houders). Boekingskosten worden nooit geretourneerd tenzij het om een annulering vanuit de Meervaart gaat.

Toegankelijkheid

Rolstoelplaatsen
De Meervaart is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Wanneer u bij het reserveren doorgeeft dat u een rolstoelplaats nodig heeft, kunnen wij (indien voorradig) de meest geschikte stoel(en) voor u reserveren. Let op; bij populaire voorstellingen zijn de rolstoelplaatsen al snel bezet. U kunt een rolstoelplaats reserveren door een mail te sturen aan kaartverkoop@meervaart.nl.

Slechthorend
Voor slechthorenden beschikt de Meervaart over geluidversterkende apparatuur. De apparatuur is te leen bij de kassa van het theater.

Alle publieksruimtes zijn via de lift bereikbaar. De lift bevindt zich voorin de entreehal. Op de begane grond bevindt zich het invalidentoilet.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief