Uw bezoek

Rondom de voorstelling


De Meervaart organiseert diverse activiteiten naast en rondom de voorstellingen. Zo kunt u echt genieten van een compleet middagje of avondje uit. Wij verzorgen regelmatig voorgesprekken, workshops en/of verjaardagsfeestjes voorafgaand aan een theatervoorstelling.

 

Voorgesprek:
Bij een aantal voorstellingen, opera’s en concerten wordt een voorgesprek verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Het voorgesprek zal 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling plaatsvinden. U hoeft zich niet op te geven voor het voorgesprek, als u op tijd komt kunt u zich bij de garderobe aanmelden en het voorgesprek gratis bijwonen. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor de voorstellingen krijgen ca. een week voor de voorstelling nog een reminder per email.

 

Workshops:
Bij veel jeugdvoorstellingen wordt er een workshop na afloop gegeven door een ervaren docent van jeugdtheaterschool 4West. Deze workshops kosten € 2,50 per kind. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor de voorstellingen krijgen ca. een week voor de voorstelling nog een reminder per email.

 

Verjaardagsfeestje vieren:
Op woensdag- of zondagmiddag en in de voorjaarsvakantie zijn er vaak jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart. Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. U koopt kaartjes voor de voorstelling, er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u voorafgaand aan de voorstelling met de groep taart kunt eten (zelf meebrengen) en cadeautjes kunt uitpakken. Wij zorgen dan voor wat te drinken en een verrassing voor de jarige. Ook is er na de voorstelling een theaterworkshop te boeken voor de kinderen. De workshops worden gegeven door een ervaren docent van jeugdtheaterschool 4West.

Het verjaardagsarrangement kost:
€ 25,- exclusief workshop, exclusief de kaartjes van de voorstelling.
€ 75,- inclusief workshop, exclusief de kaartjes voor de voorstelling.
 
Reserveer minimaal 2 weken voor de voorstellingsdatum via onderstaand aanvraagformulier of reserveer via kaartverkoop@meervaart.nl zodat we alles kunnen regelen.

Let op: de aanbevolen leeftijd is van belang.
Bij de receptie liggen speciale kinderuitnodigingen waarmee u uw 'gasten' kunt uitnodigen.

Geïntereseerd? Klik hier voor het aanvraagformulier.