Uw bezoek

Voor scholen

Schoolvoorstellingen basisonderwijs 2020-21

De Meervaart laat kinderen uit Amsterdam Nieuw-West kennis maken met de verschillende podiumkunsten. U kunt voor uw school kiezen uit verschillende disciplines en voor elke leeftijdsgroep is er de mogelijkheid om een sprankelend, spannend of ontroerende voorstelling te komen bekijken.

Wij bieden bij elke schoolvoorstelling een educatief programma aan dat op uw school zelf wordt uitgevoerd door ervaren theaterdocenten. Sinds 2008 hebben wij hiermee ruim 20.000 kinderen bereikt. In 2020-21 bieden wij zeven nieuwe schoolvoorstellingen en 1 brede schoolproject aan. Ons aanbod is gebundeld in een brochure gezamenlijk met het aanbod van andere Amsterdamse theaterinstellingen.

Open de brochure van de schoolvoorstellingen 2020-21.


Inschrijven
U kunt zich voor de voorstellingen inschrijven via amsterdamsetheaters.plannedculture.nl 


Toewijzing
De Meervaart wil zo veel mogelijk groepen plaatsen en maakt daarom een indeling op basis van de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.


Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Kyara Hoekerswever: educatie@meervaart.nl of 020-4107764. 

 

Schoolvoorstellingen voortgezet onderwijs 2020-2021

 

Voor jongeren in het voortgezet onderwijs bieden wij zowel een programma tijdens schooltijd als op verzoek en in overleg met de gezelschappen een programma rondom de voorstellingen die in het reguliere aanbod van de Meervaart te zien zijn. De selectie die we hiervoor hebben gemaakt vindt u in onderstaande brochure.

Open de brochure van de schoolvoorstellingen 2020-21. 


Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Havanna Bundel: hbundel@meervaart.nl of 020-4107701. 

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief