Uw bezoek

Meer Theater Kaart

Koop de Meer Theater Kaart voor € 20,- en ontvang 10% korting op bijna alle voorstellingen en horeca!

 

Komt u graag in de Meervaart en wilt u nog meer uit uw bezoek halen? Met uw persoonlijke Meer Theater Kaart heeft u recht op 10% korting op bijna alle voorstellingen en horeca in de Meervaart gedurende het hele seizoen 2021-2022.

Bestel via onderstaande knop uw Meer Theater Kaart en ontvang uw persoonlijke kortingscode per mail. Die kortingscode kunt u gedurende het hele seizoen gebruiken om 10% korting te ontvangen op uw online bestellingen, dus bewaar de code goed! Hiernaast ontvangt u een persoonlijke pas per post. Op vertoon van deze pas aan onze bar profiteert u ook van 10% korting op onze horeca.

Online bestellen met een Meer Theater Kaart
Online kaarten bestellen met uw Meer Theater Kaart gaat als volgt:
Kies een voorstelling. Selecteer het gewenste aantal tickets en kiest daarbij voor het prijstype MEER THEATER KAART. Vul uw kortingscode in en druk op volgende. Volg de resterende stappen van het bestelproces om uw bestelling af te ronden.

Offline profiteren van uw Meer Theater Kaart
Ook kunt u direct aan de kassa kaarten met korting bestellen op vertoon van uw pas. Wilt u gebruik maken van de korting op onze horeca? Laat dan uw pas zien aan één van onze horecamedewerkers.

Bestel de Meer Theater Kaart

Voorwaarden: De Meer Theater Kaart is een persoonlijke pas geldig voor twee personen. U krijgt 10% korting op alle voorstellingen (1e rangs) behalve op de jeugdvoorstelling van € 9,00 en verhuur voorstellingen. Uw persoonlijke pas is één seizoen geldig (augustus t/m juli). 

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief