Meer Theater Kaart

Koop de Meer Theater Kaart voor € 20,- en ontvang 10% korting op bijna alle voorstellingen en horeca!

 

Komt u graag in de Meervaart en wilt u nog meer uit uw bezoek halen? Doe uw voordeel met een persoonlijke Meer Theater Kaart. Nu te koop voor seizoen 2022-23. De aanschaf van € 20,- is bij meervoudig bezoek al snel terugverdiend:

  • Bestel eersterangs kaarten met 10% korting (max. 2 tickets per voorstelling)*
  • ‚ÄčOntvang 10% korting op alle horeca (drankjes, hapjes) aangeboden in de Meervaart**
  • Bestel met voorrang voor het nieuwe seizoen (6 dagen eerder dan regulier publiek)***
  • Ontvang aanvullende aanbiedingen/extra’s voor voorstellingen, zoals nóg meer korting of een uitnodiging voor een (besloten) repetitie


Via onderstaande rode knop kunt u uw Meer Theater Kaart bestellen. Na het afronden van de bestelling ontvangt u een persoonlijke kortingscode per mail. Deze code kunt u gedurende het hele seizoen gebruiken om de 10% korting in te zetten.

Daarnaast ontvangt u een gepersonaliseerde kaart per post (wordt verstuurd in week 25) waarop uw kortingscode staat vermeld. Deze pas kunt u gebruiken wanneer u tickets aan onze kassa koopt of iets bestelt bij onze horeca.

Online bestellen met een Meer Theater Kaart

Online kaarten bestellen met uw Meer Theater Kaart gaat als volgt:
Kies een voorstelling. Selecteer het gewenste aantal tickets en kiest daarbij voor het prijstype MEER THEATER KAART. Vul uw kortingscode in en druk op volgende. Volg de resterende stappen van het bestelproces om uw bestelling af te ronden.

Offline profiteren van uw Meer Theater Kaart
Ook kunt u direct aan de kassa kaarten met korting bestellen op vertoon van uw pas. Wilt u gebruik maken van de korting op onze horeca? Laat dan uw pas zien aan één van onze horecamedewerkers.

Bestel de Meer Theater Kaart

Voorwaarden: De Meer Theater Kaart is een persoonlijke pas geldig voor twee personen gedurende één seizoen (augustus t/m juli).

* De korting geldt niet voor jeugdvoorstellingen van € 9,00 en voorstellingen die door externe partijen in de Meervaart worden aangeboden (verhuur).
** Op vertoon van uw pas aan onze horecamedewerkers
*** Reguliere verkoop voor seizoen 2022-23 start op 15 juni 2022; Met een Meer Theater Kaart ontvangt u op 9 juni al een link naar het programma en kunt u al bestellen.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief