Neem een optie

Faciliteiten

Alles in huis

Faciliteiten
De Meervaart is meer dan alleen de locatie voor uw evenement of congres. Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting? Dit maken wij voor u mogelijk, zodat uw evenement of congres tot in de puntjes verzorgd is.

 

Naast catering, audiovisuele ondersteuning en techniek, bieden wij allerlei extra huurmaterialen aan voor de ruimte die u huurt, van een laptop of beamer tot posterpanelen of bloemdecoratie. Onze technische kennis, gastvrijheid en creativiteit zetten we maximaal in om samen een perfect zakelijk evenement te organiseren!

Parkeren en overnachten

In de naastgelegen parkeergarage zijn 450 voordelige parkeerplaatsen beschikbaar. Deze uitgebreide parkeermogelijkheden zijn uniek in Amsterdam. In de directe omgeving zijn verschillende hotels te vinden. De Meervaart assisteert graag bij het boeken van een overnachting voor uw gasten bij een van de dichtstbijzijnde en samenwerkende hotels.

Benieuwd naar onze faciliteiten en huur- en ondersteuningsmogelijkheden?
Bekijk direct wat Meervaart Meetings & Events voor u kan betekenen als event- en congreslocatie door de informatiemap te downloaden, of neem contact met ons op. Heeft u al een datum voor uw congres of evenement in gedachten, dan kunt u hier direct een optie aanvragen.

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief