Neem een optie

SEO pagina's

Conferentie Amsterdam | Conferentiecentrum De Meervaart

Conferentie Amsterdam

Bent u van plan om een conferentie te organiseren in Amsterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden van conferentiecentrum de Meervaart. De Meervaart beschikt over twaalf zalen, waaronder de rode theaterzaal voor 800 personen en de blauwe theaterzaal voor 275 personen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van drie foyers voor ontvangst, catering en het plaatsen van stands.

De Meervaart is een professionele partner voor uw conferentie, congres, seminar of ander soort evenement. Wij doen er alles aan om uw evenement te laten slagen en geven graag advies over passende catering, entertainment en overnachtingsmogelijkheden en transport voor uw gasten.

Met Schiphol praktisch naast de deur, de ringweg A10 om de hoek en een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer is de Meervaart de perfecte locatie voor zowel binnenlandse als buitenlandse conferenties.

De Meervaart voldoet aan de normen van De Nationale Congres- en Vergaderclassificatie en heeft van deze organisatie vier hamers gekregen. Dat wil zeggen dat de Meervaart een accommodatie is met een zakelijke luxueuze uitstraling, die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Kortom, de Meervaart is een locatie waarmee u bij uw gasten voor de dag kunt komen.

Conferentie in Amsterdam: onze faciliteiten


Zalen
De Meervaart heeft uiteenlopende zalen voor zowel grote als kleine conferenties, met of zonder break-outsessies. U hebt bij ons keuze uit:

  • Blauwe zaal met 275 zitplaatsen
  • Rode zaal met 800 zitplaatsen
  • 10 vergaderzalen voor groepen van 12 tot 120 personen
  • 3 foyers


Catering
Een geslaagd evenement kan niet zonder uitstekende catering. De Meervaart werkt daarom samen met vaste, erkende toeleveranciers.

Naast verschillende mogelijkheden voor ontbijt, pauze en lunch bieden wij ook diverse buffetten. De verschillende mogelijkheden vindt u terug in onze cateringmap. Geeft u de voorkeur aan een uitgeserveerd diner voor een meeting tot in de late uurtjes? Dat kan ook. Geef uw wensen door in het formulier hiernaast en wij maken voor u graag een passend voorstel.


Techniek
Onze zalen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde meeting. Van flipovers, projectieschermen en grote beeldschermen in de foyers en vergaderzalen tot professionele technische ondersteuning, beamers en audio- en videoapparatuur. Bovendien kunnen u en uw gasten gebruik maken van gratis wifi tijdens uw meeting.


Locatie en route
De Meervaart ligt vlak bij de ringweg A10 en is goed bereikbaar. Niet alleen vanuit de binnenstad, maar ook vanaf Schiphol en de rest van de Randstad. Bussen en trams stoppen voor de deur en er zijn goede verbindingen vanaf de stations Lelylaan, Sloterdijk en Amsterdam Centraal. Direct naast het gebouw vindt u bovendien een goedkope parkeergarage. Uitrijkaarten kunnen we vanzelfsprekend verzorgen. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.


Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor de organisatie van uw conferentie in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast, sales@meervaart.nl of 020 410 77 20.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u vragen over de Meervaart en onze faciliteiten die op deze pagina niet beantwoord worden? Wilt u een optie nemen op bepaalde data? Stel hieronder uw vraag en u ontvangt binnen één werkdag antwoord.
Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid