Neem een optie

Zaalhuur

Workshop locatie

Wanneer u een workshop buiten de deur wilt geven, is de locatie van groot belang. Een workshop dient inspirerend te zijn en in een saai kantoorpand zal de effectiviteit en focus minder groot zijn.

 

De workshop locatie van de Meervaart is professioneel en is geschikt voor een groot aantal deelnemers. Daarnaast kunt u bij de Meervaart rekenen op een uitstekende organisatie. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken, zoals het voorbereiden van de workshop. Meer informatie over onze workshop locatie in Amsterdam? Neem direct contact met ons op!

Workshop locatie Amsterdam

Er kunnen diverse redenen zijn om een workshop locatie buiten de deur te zoeken. De ruimte op kantoor kan schaars zijn, jullie willen even weg van jullie dagelijkse werkomgeving of jullie willen de organisatie compleet uit handen geven. Daarnaast is het mogelijk dat u een externe workshop organiseert en daarom op zoek bent naar een geschikte locatie.

Wat de reden ook is, bij de Meervaart vindt u een professionele workshop locatie voor kleine en grote groepen. Wij beschikken over tien vergaderzalen die kunnen worden ingezet voor een workshop. Deze workshop zalen variëren van 25 m2 tot 120 m2 groot en bieden 12 tot 120 zitplaatsen. Wanneer u bij ons een optie neemt, kunt u zelf een keuze maken uit een van onze tien zalen.

 

Onze faciliteiten bij een workshop

Wanneer u een workshop locatie bij de Meervaart huurt, kunt u rekenen op de faciliteiten die noodzakelijk zijn bij een workshop. Al onze workshopruimtes zijn voorzien van een beamer met plasmascherm en projectiescherm, goed geluid en een flipover. Daarnaast kunnen wij ook extra services aanbieden, zoals de catering. Ons standaard arrangement bestaat uit onder andere luxe broodjes, vers fruit, verse salades en koffie/thee/jus d’orange. Tijdens ontvangst en pauzes kunt u ook kiezen voor onze koffie- en thee arrangementen. Wanneer u een luxe arrangement wenst, kan de catering worden aangepast naar uw behoeften. Wellicht wilt u de workshop afsluiten met een borrel of diner. In dat geval kunnen wij ook de catering op maat organiseren. Wij kunnen onder andere fingerfood en een walking dinner serveren. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Wanneer u een workshop aan een groot aantal deelnemers geeft, kan een arrangement aantrekkelijk zijn. Deze arrangementen bestaan uit verschillende services en wat extra hulp bij de organisatie. Wij hebben een 4-uurs arrangement en een 8-uurs arrangement, die bestaan uit onder andere zaalhuur, catering, begeleiding door een duty manager, een geluidsinstallatie (vanaf 60 personen) en technische begeleiding bij licht en geluid (in de Rode zaal en Blauwe zaal). In onze informatiemap kunt u meer vinden over deze arrangementen en onze overige faciliteiten.


Bereikbaarheid en overnachtingen

Bij Meervaart geniet u, naast de uitstekende organisatie en het groot aantal zalen, ook van een goede bereikbaarheid. Onze workshop locatie is gelegen aan de Sloterplas en ligt op 5 minuten van de Ring A10. Daarnaast is er een parkeergarage voor 450 auto’s op loopafstand gelegen. Hier kunnen u en uw gasten voor €8,- per dag parkeren. Indien uw gasten liever met het openbaar vervoer komen, zijn er verschillende NS stations en bus- en tramhaltes in de buurt. Deelnemers van de workshop kunnen met de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de boot komen.

In de directe omgeving van onze workshop locatie Amsterdam zijn er verschillende hotels gevestigd. De Meervaart assisteert graag bij het boeken van een overnachting voor u, uw personeel of uw gasten bij een van de dichtstbijzijnde hotels.

 

Workshop locatie huren bij de Meervaart

Is er meer informatie over onze workshop locatie in Amsterdam gewenst? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Contact opnemen kan tijdens kantooruren via 020 410 77 20 of via sales@meervaart.nl.

Indien er al een datum, zaalvoorkeur en personenaantal bekend is, is het mogelijk om direct een optie te nemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de details te bespreken. We zien u graag in de Meervaart!

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief