Neem een optie

Audiovisuele ondersteuning en techniek

Alles in huis

Op de podia van de Meervaart worden naast congressen en evenementen uiteenlopende theaterproducties, concerten en musicals vertoond. Het zal u dus niet verbazen dat wij dé apparatuur en technici in huis hebben die zelfs de meest veeleisende producties perfect ondersteunen.

 

Audiovisueel en techniek

Meervaart Congres & Event heeft een breed scala aan audiovisuele ondersteuning in huis, waaronder professionele projectie- en geluidsapparatuur.

Overige huurmaterialen

Het perfecte evenement kenmerkt zich ook door aandacht voor details. De Meervaart verhuurt daarom uiteenlopende materialen om van uw evenement een succes te maken.

Wilt u graag bloemdecoraties of extra stroompunten? Heeft u een whiteboard, posterpanelen nodig of andere materialen? De mogelijkheden zijn legio. In de informatiemap vindt u alle ondersteunende artikelen die u eenvoudig bij ons huurt.

Personeel

Tijdens uw evenement staat u er niet alleen voor maar wordt u begeleid door ons ondersteunend personeel. Van de dutymanager die uw primaire aanspreekpunt is, tot hostessen, bedienend personeel en technici. 

Congresondersteuning

Naast de hierboven genoemde services van Meervaart Congres & Event kunnen wij u tevens behulpzaam zijn bij congresondersteuning. Denkt u hierbij aan hotelreserveringen, transport, standbouw en invulling van een sociaal programma.

Heeft u vragen over de ondersteuning van uw evenement die hier niet beantwoord worden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief