Neem een optie

Catering

Alles in huis

Wilt u uw congres of evenement aanvullen met een heerlijk ontbijt, lunch, borrel, buffet of diner? Samen met onze vaste cateringpartners verzorgen wij het voor u. 

 

Ontbijt en lunch

Voor het ontbijt bieden wij een standaard ontbijt aan met broodjes, croissants, jus d’orange, melk, koffie en thee. Dit is aan te vullen met heerlijke zoetigheden.
Voor de lunch hebben wij luxe belegde broodjes, salades en fruit. Uiteraard is ook de lunch aan te vullen met bijvoorbeeld hartige hapjes en warme snacks.

Borrel en buffet

Inclusief in onze arrangementen bieden wij standaard een half uur borrelen met Hollands drankassortiment aangevuld met luxe canapés en frituurhapjes. Voor het buffet hebben wij verschillende mogelijkheden.

Walking dinner of bijvoorbeeld een buffet. Neemt u contact met ons op voor een voorstel op maat. 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Live & Op afstand

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor ruime opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief