Neem een optie

Zaalhuur

Bedrijfsfeest

Locatie bedrijfsfeest

Als u een geslaagd bedrijfsfeest wilt geven, helpt de Meervaart u graag verder. Want naast dat de Meervaart een mooie, makkelijk bereikbare locatie in Amsterdam is, nemen wij graag de zorgen uit handen. Of het nu gaat om het regelen van een overnachting voor de gasten of goede catering; wij denken met u mee. Samen zorgen we ervoor dat het bedrijfsfeest een groot succes wordt. 

Bedrijfsfeest Amsterdam

Een succesvol bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam is niet altijd makkelijk. Het vinden van een mooie locatie die ook goed bereikbaar is, kan best een opgave zijn. Bij de Meervaart hoeft u zich als organisator gelukkig weinig zorgen te maken. Onze locatie beschikt over tien verschillende ruimtes van 25 m2 tot 120 m2 en 3 foyers. Bij congressen, conferenties en andere grote evenementen is het zelfs mogelijk om alle zalen van de Meervaart te boeken. Daardoor heeft u ook beschikking over onze grote theaterzalen, de Rode zaal en de Blauwe zaal. Zo is er bij de Meervaart voor ieder wat wils, ongeacht of u een klein of groot bedrijfsfeest wilt geven. In het geval van een bedrijfsfeest wordt er vaak gekozen voor één van onze 3 foyers. 

De Meervaart is gelegen aan de Sloterplas en ligt op 5 minuten van de Ring A10. In de naastgelegen parkeergarage is er plek voor 450 auto’s en betaalt u een speciaal dagtarief van €8,-. Er zijn ook diverse NS stations en bus- en tramhaltes in de buurt. Zo weet u zeker dat de locatie van het personeelsfeest Amsterdam goed bereikbaar is, of jullie nu met de auto, het openbaar vervoer of de boot komen. 

Organisatie bedrijfsfeest

Bij de Meervaart ontzorgen we graag. Naast dat u bij ons een van de twaalf zalen kunt huren, bieden we daarom nog extra services aan. Tijdens het bedrijfsfeest in Amsterdam zorgen wij bijvoorbeeld voor de catering. Zo is al het personeel verzekerd van een lekker hapje en drankje. Ook helpen wij u graag verder op weg met de organisatie van het bedrijfsfeest. Zo kunnen we samen kijken naar de invulling en planning van de avond en geven we tips met betrekking tot bijvoorbeeld een geschikte zaal of de techniek en muziek. Ter voorbeeld: wij hebben een netwerk van artiesten om het ‘theater gevoel’ aan het evenement toe te voegen. 

In de directe omgeving van onze bedrijfsfeest locatie Amsterdam zijn diverse hotels gevestigd. De Meervaart assisteert graag bij het boeken van een overnachting voor u, uw medewerkers of uw gasten bij een van de dichtstbijzijnde hotels. 

Wilt u meer informatie over de Meervaart als bedrijfsfeest locatie Amsterdam? Bekijk onze informatiemap dan eens. 

Bedrijfsfeest locatie huren bij de Meervaart

Wilt u meer informatie over wat Meervaart voor uw bedrijfsfeest kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Contact opnemen kan tijdens kantooruren via 020 410 77 20 of via sales@meervaart.nl

Heeft u al een datum, zaalvoorkeur en personenaantal voor het bedrijfsfeest in gedachten? Dan kunt u direct een optie nemen. Wij zien u en uw collega’s graag in de Meervaart! 

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

1,5 meter Events

Veiligheid en & hygiëne tijdens uw congres of evenement staan altijd voorop! Ons ruim opgezet theater leent zich uitstekend voor 1,5 meter opstellingen tijdens evenementen en congressen.

Meervaart Meetings & Events: 1,5 meter Events

Hybride & Livestream Events

Bereik een groot publiek in onze Meervaart Livestream Studio!

Meervaart Meetings & Events: Hybride & Livestream Events

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid
Bekijk de virtuele tour

Neem contact op

U kunt ons bellen op 020 410 7720 of een email sturen naar sales@meervaart.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief