Foyers

Foyers

De foyers vormen de ideale ontmoetingsplek voor pauzes, lunches, diners en borrels. Het hart van de Meervaart.

Type event

  • Congres
  • Beurs
  • Feest
  • Receptie

Specificaties

  • Grootte: 1000 m2
  • Capaciteit: 1500 PAX
  • AV: Videowall, geluid, licht
Neem een optie

Samen met onze klanten maken wij de meest effectieve indeling voor sponsorstands, branding en catering in de sfeervolle foyers. 


Tijdens events zijn de recent verbouwde foyers de ideale ontmoetingsplek voor pauzes, lunches, diners en borrels. Heel overzichtelijk en toegankelijk voor deelnemers, alle zalen staan namelijk in verbinding met de multifunctionele foyers van circa 1000 m2. Er is ook genoeg ruimte voor inspirerende extra’s zoals escaperooms, photoboots of airhockey.  

Cateringconcepten maken wij op maat met een exclusief netwerk van cateraars. Samenwerkingen zijn er met partners welke aansluiten bij onze duurzame locatie, zoals: Madeblue water, Grapedistrict, Tony Chocoloney en Gulpener bier. De charme en faciliteiten van de foyers zorgen voor het juiste decor tijdens een event.

“De Meervaart is een toplocatie voor onze evenementen in Amsterdam. Niet alleen is de ligging ideaal, net buiten het centrum van Amsterdam, maar ook parkeerfaciliteiten en openbaar vervoer zijn een grote troef! De samenwerking voor en tijdens het evenement ging zeer vlot en open. ”
LEF MARKETING - AMAZON
(Corporate Event – 300 personen)

Begane grond

Bekijk onze plattegrond en vindt uw weg.

Eerste verdieping

Bekijk onze plattegrond en vindt uw weg.

Neem contact op met ons op via 020-410 77 20 of mail één van onze collega's

Neem een optie
Neem een optie
Klik hier

Neem een optie

Faciliteiten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting?

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Arrangementen

Weet waar u aan toe bent met een compleet arrangement. Inclusief o.a. zaalhuur en catering, zodat er geen verassingen meer zijn op het gebied van prijzen.

Meervaart Meetings & Events: Faciliteiten

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Amsterdam, tussen het centrum en Schiphol in. Met OV of auto, u bent er zo. Met voldoende parkeergelegenheid voor een zeer voordelig tarief.

Meervaart Meetings & Events: Bereikbaarheid